relationskonsulten

Utveckla dina relationer och öka din livskvalitet!

Sträck ut och försök kom nära de personer du älskar!

Lämna en kommentar

Vi får så många tips om hur vi ska må bra och vara hälsosamma. Tidningar och media är fyllda av motions- och träningstips, recept och rekommendationer för vad vi ska äta. Bästa tipset för att vara rädd om vår hälsa skulle jag vilja säga är att skapa nära känslomässiga band till de personer som du älskar i ditt liv. Det finns vetenskap som visar hur trygga sunda relationer påverkar stress, immunförsvar, blodtryck och hjärta.

Känner du att du har trygghet i dina nära relationer så klarar du stress och oro på ett helt annat sätt. Du behöver inte känna dig utsatt, rädd eller orolig för världsliga ting i din omgivning på samma sätt som när du tvivlar på om någon finns där för dig i vardagen när du faller.

Man skulle kunna kalla det att skapa balans i sitt liv. Med en trygg bas är det få saker som får dig att vackla. Med det sagt så underskattar jag inte ett sunt leverne i övrigt med motion och nyttig mat. Ofta går de här sakerna hand i hand. Är du otrygg och orolig så är risken större att du tröstäter, inte orkar laga nyttig mat eller har energin för att fysisk använda din kropp så som den mår bra av.

Författare: Relationskonsulten

För kontakt: Mobil 070-8942229 E-mail info@relationskonsulten.se www.otrohetsakuten.se www.relationskonsulten.se Podden Stora Relationsguiden finns där poddar finns. Länk till podden: https://podcasts.apple.com/se/podcast/stora-relationsguiden/id1628595041 Bokning https://www.bokadirekt.se/places/relationskonsulten-stockholm-ab-8905 Jag arbetar som parterapeut och individualterapeut på Kungsholmen i Stockholm. Besök gärna min hemsida www.relationskonsulten.se för ytterligare information och bokning. Varmt välkommen!

Lämna en kommentar